SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Velkommen til vores Live Shopping univers

Følg med i vores kommende Live Shows eller gense tidligere udsendelser - og få inspiration og rådgivning af vores ZENZ Eksperter. Vores ZENZ Eksperter glæder sig til at møde dig i vores digitale univers, og inspirere dig til at opnå en sundere og mere bæredygtig hår- og hudplejerutine.

Nedenstående finder du en oversigt over alle Live Shows. Ved kommende Live Shows kan du tilmelde dig den pågældende udsendelse du er interesseret i, således du holdes underettet.

Spar 200 kr. som ny kunde hos ZENZ

ZENZ Organic Hairdressing

Gavekortet gælder kun nye kunder og kan benyttes til en valgfri behandling* t.o.m. den 31. december 2024. For at indløse gavekortet skal du medbringe denne mail ved din behandling således stregkoden kan scannes ved betaling.

Gavekortet kan benyttes i alle ZENZ-saloner pånær ZENZ Taastrup, hvor gavekortet i stedet konverteres til 20% på alle behandlinger. Gavekortet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, rabatkort eller marketingsgavekort eller ombyttes til kontanter. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer. Gavekort udstedt af ZENZ kan kun bruges 1 gang årligt pr. kunde. 

*Gavekortet gælder kun behandlinger over 299 kr.

  

Book din tid på www.zenz.dk

ZENZ EKSPERTER

MØD VORES EKSPERT TEAM

Til vores Live Shows vil du møde et udvalg af vores ZENZ Eksperter. De er professionelle stylister, som skaber et rum for ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt naturlige og økologisk certificerede hår- og hudplejeprodukter.

Vores Ekspert Team ledes af stifter, Anne-Sophie Skjødt-Villumsen og uddannelsesleder Sidsel Riisberg - og vores ZENZ Eksperter er alle med til at fremme ZENZ vision om en mere bæredygtig skønhedsindustri.