SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

PETA APPROVED

ZENZ Organic Products er registeret hos PETA Cruelty-Free og tester ikke på dyr.

PETA, People for the Ethical Treatment of Animals, er den største dyrerettighedsorganisation i verden. Med mærket PETA Cruelty-Free arbejder de imod dyreforsøg i skønhedsindustrien – en praksis, der fortsat er lovlig i nogle dele af verden. Virksomheder, der bruger kaninmærket fra PETA Cruelty-Free, har underskrevet PETA's forsikringserklæring og bekræfter, at de ikke foretager tests af ingredienser, formler eller færdige produkter på dyr, samt at de lover ikke at gøre det i fremtiden.

Virksomhederne på PETA's Cruelty-Free liste skal sikre, at der ikke bliver udført test på dyr af nogen part, i noget land eller under nogen omstændigheder for det produkt, der har licensen. Det samme gælder for ingredienserne i produktet. PETA Cruelty-Free tillader derfor ingen former for test på dyr – heller ikke for produkter, der eksporteres til Kina, test i henhold til REACH eller i andre tilfælde.

ZENZ Organic Products er certificeret som et cruelty-free brand af PETA og fremgår på PETA's liste over virksomheder, der ikke tester på dyr. Vi er også en del af PETA's Beauty Without Bunnies-program.

ZENZ har valgt PETA Cruelty-Free, fordi:

PETA er en internationalt kendt organisation, der ligesom ZENZ ønsker at producere skønhedsprodukter uden at gøre skade på dyr. Fordi vi sælger vores produkter til lande, hvor det stadig er lovligt at teste på dyr, mener vi, at det er nødvendigt at synliggøre vores holdning til dyreforsøg.

Du kan læse mere om PETA her.