SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

DRØMMER DU OM AT BLIVE FRISØR?

ZENZ tilbyder dig branchens bedste læreplads, hvor du kan få mulighed for at deltage i photoshoots, Fashion Week samt internationale shows.

Vi søger elever til vores saloner i Aarhus, Køge, Roskilde, Lyngby og København.

Hos ZENZ hjælper vi hinanden og sikrer de bedste arbejdsforhold i branchen. Du vil blive en del af et team, hvor ligeværdighed er en grundlæggende værdi. 

Som elev hos ZENZ uddanner du dig med den 4-årige uddannelse på NEXT. Derudover tager vi hånd om din uddannelse, og hjælper dig med at udvikle din kreativitet og faglighed internt på ZENZ Academy. Her får du muligheden for at deltage i vores kurser omhandlende farve, klippeteknikker, extensions samt produktuddannelser.

Er du i gang med en uddannelse, men mangler en læreplads? Så er det måske ZENZ du skal i mesterlære hos.

Hos ZENZ vil du blive en del af vores ZENZ-team, hvor vi er frontløbere inden for sundhed og bæredygtighed. Du vil være sikker på at arbejde med produkter, der ikke skader dit helbred og du vil være med til at reducere påvirkningen af vores klima og miljø.

VI TILBYDER

  • Vi hjælper dig med at blive en faglig dygtig frisør
  • Gode arbejdsforhold, hvor vi alle er lige og hjælper hinanden
  • Mulighed for udvikling og kurser internt hos ZENZ Academy
  • Mulighed for sparring med andre elever på tværs af ZENZ-salonerne

LIDT OM OS

ZENZ er med mere end 120 ansatte Danmarks største selvstændige frisørkæde, hvor vi er frontløbere for en mere sund og bæredygtig skønhedsindustri. Vores produkter bruges i over 800 saloner i mere end 15 lande. Derudover bruges de i vores 15 ZENZ-koncept saloner samt hos vores 8 ZENZ Green Partners. 

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at skrive til vores HR leder Sarah Søndergaard på sarah@zenz.dk.