SUND • NATURLIG • ØKOLOGISK • ANSVARLIG

Velkommen til vores Live Shopping univers

Følg med i vores kommende Live Shows eller gense tidligere udsendelser - og få inspiration og rådgivning af vores ZENZ Eksperter. Vores ZENZ Eksperter glæder sig til at møde dig i vores digitale univers, og inspirere dig til at opnå en sundere og mere bæredygtig hår- og hudplejerutine.

Nedenstående finder du en oversigt over alle Live Shows. Ved kommende Live Shows kan du tilmelde dig den pågældende udsendelse du er interesseret i, således du holdes underettet.

Opnå din drømmefrisure med Hairtalk Extensions

Drømmer du om et langt, smukt hår med masser af fylde? Vil du have et naturligt look, hvor det hverken kan mærkes eller ses at du har extensions? 

ZENZ Organic Hairdressing Hairtalk

I hele april forkæler vi dig med et uimodståeligt tilbud. Du kan lige nu spare 1000 kr. samt et plejekit på et nyt sæt Hairtalk extensions. Tilbuddet har en samlet værdi af 1719 kr. Skynd dig ind og bestil tid, og husk at oplyse koden “HAIRTALK” ved booking.

*Tilbuddet gælder i forbindelse med en gratis konsultation, og skal udføres i april. Tilbuddet gælder et nyt sæt extensions, ved påsætning af min. to pakker. Tilbuddet gælder derfor ikke oprykning af nuværende Hairtalk extensions. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, rabatkort eller marketingsgavekort.

Book en gratis konsultation online eller ring ned til en af vores ZENZ-saloner i tidsrummet 9-18. Find informationerne på din foretrukne salon her

Vil du vide mere om, hvordan du plejer Hairtalk extensions? Klik her og læs mere.

ZENZ EKSPERTER

MØD VORES EKSPERT TEAM

Til vores Live Shows vil du møde et udvalg af vores ZENZ Eksperter. De er professionelle stylister, som skaber et rum for ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt naturlige og økologisk certificerede hår- og hudplejeprodukter.

Vores Ekspert Team ledes af stifter, Anne-Sophie Skjødt-Villumsen og uddannelsesleder Sidsel Riisberg - og vores ZENZ Eksperter er alle med til at fremme ZENZ vision om en mere bæredygtig skønhedsindustri.