​Sundhed, miljø og mennesker i fokus

​​Fra det øjeblik du træder ind ad døren i en ZENZ-salon, kan du mærke forskellen. Her er luften naturlig ren.

​Som certificeret Grøn Salon, siden 2005, har vi forpligtet os til, at tage hensyn til miljø og sundhed på alle tænkelige måder. Vi undgår enhver form for potentielt skadelige stoffer i samtlige af de produkter vi anvender. Fra shampoo og hårfarve til stylingprodukter og håndklæder. Fra kaffe til rengøringsmidler. I en ZENZ-salon kan du føle dig helt tryg.

​Som anerkendt frontløber anser vi det som naturligt, at gøre en ekstra indsats; både for vores kunder, vores kollegaer og miljøets skyld. Derfor arbejder vi tæt sammen med Det Nordiske Svanemærke og AllergyCertified for at kunne tilbyde de bedste skønhedsbehandlinger uden risiko for allergi.

 

ZENZ Organic Hairdressing

​​

Vores egen serie af professionelle hår- og hudpleje produkter, ZENZ Organic Products, er resultatet af Anne-Sophie Skjødt Villumsens ihærdige og målrettede arbejde for at kombinere sundhed, økologi og bæredygtighed med naturlig skønhed - uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde som frisører.

 

"Filosofien bag ZENZ Organic Hair er at kombinere sundhed, bæredygtighed og økologi med naturlig skønhed"

- Anne-Sophie Skjødt Villumsen

 

​ZENZ Organic Products er produceret i Danmark af naturlige ingredienser, hvoraf som mange som muligt er økologisk certificeret, og altid af ekstraordinær høj kvalitet.

​Produkterne er aldrig testet på dyr, og flertallet er baseret på 100% veganske formler. Fokus er altid på sundhed, miljø og funktionalitet.

​Størstedelen af produkterne er Svanemærket og/eller AllergyCertified.

 

ZENZ logo1. Grøn Salon

ZENZ er certificeret Grøn Salon, hvilket betyder, at der er en række krav, som vi skal leve op til. Hvert år kommer organisationen bag Grøn Salon derfor på uanmeldt besøg, og kontrollerer, at vi følger de retningslinjer, der er opstillet.

Som kunde er du dermed garanteret, at en tredjepart tjekker, at vi hos ZENZ holder, hvad vi lover; nemlig at vi ikke anvender sundhedsskadelige kemikalier i salonen. Det gælder både de produkter, som vi anvender i forbindelse med behandlinger, men også rengøringsprodukter o.l. 

 

Vi har forpligtet os til at undgå al skadelig kemi samt at gøre en systematisk indsats for at optimere vores energiforbrug. Sidst men ikke mindst lover vi, at bruge økologiske produkter samtlige steder det er muligt.

 

 ZENZ Organic Version 2.0

2. AllergyCertified

Vi anvender kun vores egen serie af profesionelle hår- og hudplejeprodukter samt mineralmakeup i alle salonerne. Serien er baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser. En stor del af ZENZ Organic Products er certificeret med AllergyCertified.

AllergyCertified er en international mærkning, som har til formål at gøre det tydeligt for forbrugere i hele verden, at her er et produkt uden risiko for allergi.

 3. Svanemærket

Det Nordiske miljømærke, Svanen, stiller skrappe krav til miljø og kemikalieindhold. Kravene skærpes i takt med, at der opnåes mere viden. Det betyder at produkter, der er mærket med Svanemærket, også bliver kontrolleret løbende, og altid skal leve op til de sidste nye krav for at kunne bevare certifikatet. 

Miljømærket tager hensyn til både naturen og til forbrugerens sundhed. Et produkts livscyklus fra råvarer til produktet, brug og bortskaffelse vurderes inden certifikatet kan opnåes. Langt størstedelen af ZENZ Organic Products er mærket med Svanen.