Coronavirus: Du kan føle dig helt tryg ved at besøge vores saloner

Alle ZENZ Organic Hairdressing saloner følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Coronavirus/COVID-19.

Hos ZENZ prioriterer vi altid sundhed og sikkerhed højt. For at mindske smitterisikoen for COVID-19 har vi indført en række udvidede forholdsregler for bedst muligt at passe på vores kunder og frisører. Læs her hvordan vi passer på hinanden i salonerne.

Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, behandling eller lidt selvforkælelse i en af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

ZENZ Organic Hairdressing

 

Når du besøger vores saloner

Har du karantæne, influenza eller symptomer på sygdom, beder vi dig aflyse din aftale så hurtigt som muligt. Enten via online booking eller på telefon. 

Vi opfordrer til, at du kommer alene til din behandling. Jo færre vi er i salonen, jo nemmere kan vi holde ekstra god afstand. Et barn der skal klippes skal naturligvis komme sammen med en voksen.

 

Vi spritter af med ZENZ Organic sanitizer

Vi anvender vores ZENZ Organic sanitizer - en allergi- og hudvenlig håndsprit​gel​ med glycerin, der sikrer rene og bakteriefri hænder. 100% Vegansk. 0% parfume.

 

Du bedes bruge håndsprit ved ankomst til salonen, ligesom din frisør vil gøre det mellem hver kunde og løbende gennem dagen. ​Frisørens værktøj desinficeres mellem hver kunde, og alle overflader, dørhåndtag og dankortterminaler m.m. vil også kontinuerligt blive renset.

 

ZENZ Organic Sanitizer og bio-nedbrydelig engangskappeVi tager hensyn

I salonen sørger for vi for at holde god afstand i det omfang det er muligt, og beder dig gøre det samme. Som kunde kan du altid bede om, at en anden eller flere værnemidler anvendes.​ ​

Føler du dig særligt udsat, eller er du i familie med nogen, der kræver ekstra forsigtighed,​ kan vi tilbyde at du og din frisør er alene i salonen. Ring til os for at booke tid. 

 

Bio-nedbrydelige engangskapper

Vi bruger 100% bio-nedbrydelige​ engangskapper. I enkelte saloner har vi mulighed for at vaske vores kapper mellem hver kunde. 

Vi serverer stadig kaffe og andre drikkervarer. 

 

Du kan læse mere om Coronavirus på Sundhedsstyrelsens hjemmeside lige her.