Forskellen på en økologisk og traditionel frisørsalon

Hos ZENZ tænker vi på din sundhed. Læs med og bliv klogere på, hvordan vi arbejder for en sundere og mere bæredygtig skønhedsbranche.

Vidste du, at Arbejdstilsynet anbefaler at frisøren klipper først og farver efterfølgende? 

Det er for at undgå, at frisøren udsættes for restfarve fra hårfarven. Permanent hårfarve indeholder nemlig oftest sundhedsskadelig kemi. 

Men hos ZENZ bruger vi slet ikke permanent hårfarve. De sidste 20 år har vi sagt nej tak til unødig kemi - det synes vi nemlig er den bedste løsning både for frisøren OG for dig.​

Ingen unødig kemi

Hårfarve fri for unødig kemi er noget af det vi prioriterer allerhøjst hos ZENZ. 

Har man først fået kontakt-allergi er det for altid, og man vil højst sandsyneligt få en allergisk reaktion hver gang, man udsættes for indholdsstoffer man ikke kan tåle.


Allergifremkaldende indholdsstoffer er også grunden til, at vi ikke tilbyder at lave permanent.

Vi kan godt lave smukke krøller på dig - men det bliver på den sunde måde: med et stylingjern og et varmebeskyttende stylingprodukt.

Vil du vide mere om vores hårfarve behandlinger? Så klik her

Svanemærkede hårprodukter

Unødig kemi findes også i hårprodukter. Derfor har vi udviklet vores egen serie af svanemærkede hårpleje- og stylingprodukter, som vi bruger i salonen. Så er vi sikre på, at der hverken er silikone eller aerosoler m.m. i vores produkter.

Foruden at være bedre for helbredet, er svanemærkede produkter også bedre for miljøet. Ovenikøbet er sundt hår også stærkere, blødere og mere skinnede. 

Du kan købe alle vores hårpleje- og stylingprodukter på vores webshop: www.zenzshop.dk

PS. I salonerne kan du altid få gratis rådgivning om at vælge hårprodukter, der passer til dit hår og din frisure.

Alle de små ting

De små ting tæller også. Derfor bruger vi altid svanemærkede rengøringsmidler, vælger økologi hver gang det er muligt, og vores håndklæder vaskes på Danmarks første svanemærkede vaskeri.

Vi har endda udviklet en selvopvarmede foliehætte, som et miljøvenligt alternativ til det elektriske varmeapparat du sidder under, når din hårfarve skal friskes op. 

...

Hætten kan du også bruge derhjemme. Den virker som en treatment booster - det vil sige at den optimerer effekten af dine hårprodukter. 

Brug den sammen med en hårkur, så opnår du både en kortere behandlingstid og får et bedre resultat. 

Du kan læse mere om vores HairSpa foliehætte lige her.