Temaaften med CPH Femme og ZENZ

Temaaften med CPH Femme og ZENZ

ZENZ og CPH Femme inviterer indenfor til en hyggelig aften med forkælelse og foredrag for dig, som har eller har haft brystkræft, lymfødem eller stomi.

Naturlig skønhed er for alle. Lige meget hvor i livet vi er - også når vi er sårbare.

Hvad skal der ske?

​Kom og få råd og vejledning om lækkert proteselingeri, styling af hår og brug af makeup til særlig sensitiv hud. 

Vi serverer øko snacks og champagne, og har du lyst, kan du få lagt en smuk makeup og sat håret af vores dygtige stylister. 

Vi stiller en fotograf til rådighed, så du ovenikøbet kan få taget et foto, du kan bruge efterfølgende.

Naturligvis får du også en skøn goodiebag med hjem og mulighed for at shoppe med rabat.

CPH Femme

​CPH Femme har Danmarks største udvalg af feminint protese lingeri til dig som er bryst- eller underlivsopereret, har stomi eller er transkønnet.

Kom og hør Nadia fra CPH Femme fortælle om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber lingeri efter en operation. Du får mulighed for at se de mange modeller - både de fine bh'er og dem vi går med til hverdag. Glæd dig til at blive inspireret af de nyeste styles fra Amoena, Anita og Silima.

CPH Femme består af et team af sygeplejersker og lymfødem fysioterapeuter, og der vil derfor være mulighed for at stille spørgsmål ang. behandling, bivirkninger, lymfødem og meget andet.

Læs mere her: https://cphfemme.com/

ZENZ Organic

​ZENZ Organic skønhedsprodukter er et oplagt valg, når du oplever at være ekstra sensitiv. De er så rene og milde, at de kan bruges til hår og hud selv efter et sygdomsforløb.

Denne aften fortæller vi dig, hvordan du fremover undgår hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer i dine skønhedsprodukter.


Vi vejleder dig i hvordan du styler dit hår - også hvis du oplever kemokrøller. Vi taler extensions og paryk løsninger, og viser dig hvordan du med hårpudder, lavet af plantefiber og naturlige farvepigmenter, kan få dit hår til at se tykkere ud.


Vi giver tips til at styrke dit hår og hud indefra og udefra, og viser dig hvordan du lægger en makeup på sensitiv hud.

Du kan læse mere om ZENZ's frisørsaloner her: https://zenz.dk/ og shoppe ZENZ Organic produkter her:https://zenzshop.dk/