Mød ZENZ på Sund Livsstil messe 28. - 30. september 2018

Mød ZENZ på Sund Livsstil messe i Øksnehallen 

Få en gratis hår- og hovedbundsanalyse, og bliv klogere på, hvordan du skaber de bedste betingelser for smukt hår, eller lær at lave de meste fantastiske krøller med et stylingjern. Shop gode tilbud og hør mere om hårfarve uden skadelig kemi. Find ZENZ på stand nr. 503.

Glæd dig til en spændende messe​

Næsten 180 udstillere står klar til at inspirere dig til et sundere liv i Øksnehallen. Det bliver 3 skønne dage med fokus på sundhed, velvære, naturlig skønhed og personlige pleje. 

Du finder alt fra alternativ behandling, inspirerende foredrag og lækre smagsprøver.

​Hos ZENZ sætter vi fokus på vigtigheden af en sund hovedbund. Hverdagssnavs og rester fra hårprodukter kan tilstoppe hårsækkene. Hvis dit hår er tyndt, glansløst, fedtet eller måske endda er begyndt at falde af, så kan en hår- og hovedbundsanalyse hjælpe dig. 

Vil du vide mere om hårfarve uden skadelig kemi, så er messen det oplagte sted. Stil spørgsmål om indholdsstoffer, allergi, farvevalg, holdbarhed eller priser. 

Vi glæder os til at se dig!

Gratis hår- og hovedbundsanalyse

En hovedbund i ubalance kan stoppe dit hår fra at nå sit fulde potentiale. Rester af hårprodukter og hverdagssnavs kan lukke hårsækkene, og helt stoppe for hårproduktionen. Men der er hjælp at hente - helt gratis på ZENZ's stand nr. 503.

Hør mere om hårfarve uden kemi

Hos ZENZ bruger vi hårfarver som er så milde, at de kan bruges til gravide og sågar allergikere. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om indholdsstoffer, holdbarhed eller priser, så kig forbi ZENZ på stand nr. 503.

Lær at lave krøller med et stylingjern​

Nu kan du lære hvordan man bruger et stylingjern / glattejern, til at skabe de mest fantastiske bølger i håret. Vores dygtige stylister står klar til at demonstrere. Det er slet ikke så svært.

Sund Livsstil messe tilbud​

Benyt dig af vores messetilbud. Spar f.eks. 400 kroner på et kvalitets ZENZ Organic stylingjern, prøv den ultimative Spahætte hjemme hos dig selv, og optimer din hårkur, eller køb dine ZENZ Organic favoritter med rabat. Vælg mellem flere varianter af hår- og hudpleje samt olier​

ZENZ Organic stylingjern

Normal pris kr. 795,-

Tilbud kr. 395,-

ZENZ Organic Products

Køb 3 stk. Betal for 2*

*Gælder udvalgte produkter.

Køb 3 - betal for 2.

​ZENZ Organic hairmaster

Normal pris kr. 1.499,-

Tilbud kr. 995,-