​ZENZ Facebook konkurrencebetingelser

Ved konkurrencer på ZENZ Facebook side gælder følgende konkurrencebetingelser.

Sådan deltager du i en konkurrence:

​Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget. Kommentarer tilknyttet delte opslag ville ikke blive inkluderet i konkurrencen. Vinderen kontaktes direkte på Facebook i enten via kommentartrådens svar-funktion eller i en direkte besked, så snart konkurrencen er slut og vinderen er fundet.

Hvem kan deltage?

​Konkurrencen er åben for alle personer, der er bosiddende i Danmark. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte hos ZENZ samt personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd har ZENZ ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Præmie beskrivelse:

Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien kan ikke byttes til kontanter.

Udvælgelse af vinderen:

Vinderen vil enten blive udvalgt tilfældigt, eller baseret på en vurdering af ZENZ's Facebook ansvarlige. Ved sidstnævnte vil alle kommentarer tilknyttet konkurrence-opslaget blive taget i betragtning. Vinderen udtrækkes på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte via Facebook med yderligere information. Hvis en vinder ikke svarer på ZENZ's henvendelse indenfor 14 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af ZENZ. Konkurrencer arrangeret af ZENZ er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Dine afgivne tilladelser og informationer vil kun blive anvendt i forbindelse med Facebook konkurrencen. Disse informationer gives udelukkende til ZENZ, og ikke til Facebook.