Corona-virus: vigtig info til alle kunder

Alle ZENZ Organic Hairdressing saloner følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Corona-virus/COVID-19.

Hos ZENZ prioriterer vi altid sundhed og sikkerhed højt. For at mindske smitterisikoen for COVID-19 har vi indført en række udvidede forholdsregler for bedst muligt, at passe på vores kunder og frisører. Læs her hvordan vi passer på hinanden i salonerne.

Er du sløj? Så bliv hjemme

Har du karantæne, influenza eller symptomer på sygdom beder vi dig aflyse din aftale så hurtigt du kan. Enten via online booking eller på telefon. 

Kom alene til din behandling

Jo færre vi er i salonen, jo nemmere kan vi holde ekstra god afstand. Et barn der skal klippes skal naturligvis komme sammen med en voksen. 

Sådan passer vi på hinanden​

ANKOMST 


​I alle saloner finder du​ ZENZ Organic sanitiser - en allergi- og hudvenlig håndsprit​ gel​ med glycerin, der sikrer rene og bakteriefri hænder. 100% Vegansk. 0% parfume.
 

Du bedes bruge håndsprit ved ankomst til salonen, ligesom din frisør vil gøre det mellem hver kunde og løbende gennem dagen. ​Frisørens værktøj desinficeres mellem hver kunde. 

Alle overflader, dørhåndtag, dankortterminaler m.m. vil også kontinuerligt blive renset med desinficerende klude

BESKYTTELSE

Din frisør har mulighed for at anvende forskellige former for beskyttelse, og vil som udgangspunkt altid bære maske eller mundvisir. Ved længerevarende behandlinger med tæt kontakt har frisøren adgang til ansigtsvisir. Som kunde kan du altid bede om, at en anden eller flere værnemidler anvendes.​ 

I salonen sørger for vi for at holde god afstand i det omfang det er muligt, og beder dig gøre det samme.

Føler du dig særligt udsat, eller er du i familie med nogen, der kræver ekstra forsigtighed,​ kan vi tilbyde at du og din frisør er alene i salonen. Ring til os for at booke tid. 

I STOLEN

Vi bruger 100% bio-nedbrydelige​ engangskapper. I enkelte saloner har vi mulighed for, at vaske vores kapper mellem hver kunde. 

Du har også mulighed for at købe din egen personlige genanvendelige kappe. Den koster 195,- og kan bestilles sammen med din booking.

Da alle magasiner er lagt væk, foreslår vi at du medbringer en bog eller en iPad/tablet hjemmefra. 

Vi serverer stadig kaffe og andre drikkervarer. 

​Du kan læse mere om Corona-virus på Sundhedsstyrelsens webside lige her: 

https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar​