Coronavirus: vigtig info til alle kunder

Alle ZENZ Organic Hairdressing saloner følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til COVID-19.

Vi glæder os til at kunne byde​ velkommen indenfor i salonerne igen. Ligesom ved sidste genåbning er der nye regler for os alle, og ændringer kan forekomme undervejs. Men vi er sikre på at med et smil på læben, kan vi sammen passe på hinanden og vise hensyn, når der er brug for det. Vi anbefaler, at du kommer alene til din behandling, så kan vi bedre holde god afstand. Et barn der skal klippes, skal naturligvis komme sammen med en voksen.

Husk corona-testen

​Som noget nyt bedes du, i forbindelse med behandlinger i salonerne, ​huske en negativ corona-test (der er max 72 timer gammel) eller et bevis på, at du er færdigvaccineret. Du bedes også anvende mundbind/visir.

Undtagelser for test

​Ovenstående krav vedrørende COVID-19 gælder ikke for børn under 15 år samt personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en test eller bære mundbind/visir.​ Har du været smittet med COVID-19 skal din positive test være​ minimum ​14 dage gammel og max 12 uger gammel. Derefter skal du kunne fremvise en negativ test eller et bevis på, at du er færdigvaccineret.

Sådan passer vi på hinanden​

ANKOMST 


​I alle saloner finder du​ ZENZ Organic sanitiser - en allergi- og hudvenlig håndsprit​ gel​ med glycerin, der sikrer rene og bakteriefri hænder. 100% Vegansk. 0% parfume.
 

Du bedes bruge håndsprit ved ankomst til salonen, ligesom din frisør vil gøre det mellem hver kunde og løbende gennem dagen. ​Frisørens værktøj desinficeres mellem hver kunde. 

Alle overflader, dørhåndtag, dankortterminaler m.m. vil også kontinuerligt blive renset med desinficerende klude

BESKYTTELSE

Din frisør har mulighed for at anvende forskellige former for beskyttelse, og vil som udgangspunkt altid bære maske eller mundvisir. Ved længerevarende behandlinger med tæt kontakt har frisøren adgang til ansigtsvisir. Som kunde kan du altid bede om, at en anden eller flere værnemidler anvendes.​ 

I salonen sørger for vi for at holde god afstand i det omfang det er muligt, og beder dig gøre det samme.

Føler du dig særligt udsat, eller er du i familie med nogen, der kræver ekstra forsigtighed,​ kan vi tilbyde at du og din frisør er alene i salonen. Ring til os for at booke tid. 

I STOLEN

Vi bruger 100% bio-nedbrydelige​ engangskapper. I enkelte saloner har vi mulighed for, at vaske vores kapper mellem hver kunde. 

Du har også mulighed for at købe din egen personlige genanvendelige kappe. Den koster 195,- og kan bestilles sammen med din booking.

Da alle magasiner er lagt væk, foreslår vi at du medbringer en bog eller en iPad/tablet hjemmefra. 

Vi serverer stadig kaffe og andre drikkervarer. 

​Du kan læse mere om Corona-virus på Sundhedsstyrelsens webside lige her: 

https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar​