ZENZ Organic Hairdressing inviterer til en bæredygtig showaften d. 25. september 2019

En aften med inspiration til bæredygtig mode og livsstil

ZENZ Organic Hairdressing inviterer til en inspirerende aften i Taastrup Medborgerhus med spændende oplæg om sundhed, skønhed, bæredygtig mode og livsstil. Der vil være hår- og modeshow, tapas, drinks, kaffe og kage, musik og salsaopvisning. Alt dette, plus en lækker goodiebag til en værdi á minimum 500 kr, får du for 175 kr.

Program

18.30 Tapas og velkomstdrink

19.00 Velkomst ved Jeanne Steen Christensen fra ZENZ Organic Hairdressing by Frisør STEEN

19.05 Præsentation af ZENZ med fokus på sundhed for frisører og kunder. ZENZ Organic Hairdressing by Frisør STEEN er firstmover som Grøn Salon i Taastrup

19.30 Designer Søren Le Schmidt viser optagelser fra sit modeshow til Fashion Week i København, og fortæller om bæredygtighed i sin kollektion og tøjbranchen

20.05 Pause inkl. kaffe / te og kage

20.25 Musik med Kasper Svare på vokal

20.30 Inspiration til bæredygtig livsstil ved Johanne Stenstrup fra Sustain Daily

20.55 Modeller på scenen fremviser bæredygtig tøj og hår

21.25 Danseopvisning 

Mød 4 ildsjæle med stor passion for bæredygtighed

Søren Le Schmidt​

​Søren er designer og uddannet skrædder. Sørens design kan ses på den røde løber og HKH Kronprinsesse Mary har været iført hans design til Dronningens nytårstaffel. 


Læs mere om Søren Le Schmidt her

Johanne Stenstrup​

​Johanne er direktør hos Sustain Daily, der laver et webmagasin, et årsmagasin og en podcast. Derudover er Johanne foredragsholder og bæredygtig modeblogger. 


Læs mere om Sustain Daily her

Jeanne Steen Christensen

​​Jeanne er leder og ejer af ZENZ by Frisør STEEN, som i sin tid overtog salonen fra sin far. Salonen er den første i Taastrup som er certificeret "Grøn Salon".


Læs mere om ZENZ by Frisør STEEN her

Anne-Sophie Skjødt Villumsen

​​Anne-Sophie er kvinden bag det grønne frisørkoncept og produktserien ZENZ Organic Products. Hun har vundet flere priser for sine produkter og frisørtalent.