Sådan plejer du dit hår mellem salonbesøg

Spørger du en frisør, så er det altid vigtigt at pleje sit hår og få klippet spidserne regelmæssigt. Uden god hårpleje risikerer du, at dit hår bliver svækket og begynder at spalte.

Men hvordan plejer man så håret bedst mellem salonbesøg? Det får du svar på i denne mini guide, der hjælper dig med at holde dit hår sundt, smukt og glansfuldt. 

 

Beskyt dit hår mod varme

Hårtørrere og glattejern er fantastiske, men de fjerner den naturlige fugt fra dit hår og kan få håret til at tørre ud. Du kan beskytte dit hår med stylingprodukter der indeholder varmebeskyttende ingredienser. Hos ZENZ anbefaler vi vores ZENZ Organic Styling Gel no 12 med silke protein. Effekten forstærkes når du samtidigt bruger ZENZ Organic Shampoo og Conditioner grundet deres høje indhold af naturlige olier, som styrker håret og forebygger udtørring.

Pas på når du vælger varmebeskyttende produkter. Mange indeholder silikone, som nok beskytter mod skader fra varmen, men som også lægger sig som en hinde på hovedbunden, og forhindrer den i at kunne ånde. Det kan sløve din hårvækst og vil over tid gøre mere skade end gavn.

 

Prioriter en ugentlig hårkur

Vores hår udsættes for slid hver eneste dag. Alt fra snavs, kalk, temperaturskift i vejret til styling og sågar ulden fra din hue påvirker hårets tilstand. En ugentlig kur forebygger skader og gør dit hår blødt.

 

Invester i en olie

Med en ZENZ Organic Oil Treatment kan du yde førstehjælp til skadet hår. De gyldne dråber forhindrer spaltede ender i at bevæge sig længere op ad hårstrået, og hjælper med at genopbygge håret.