Lad dig inspirere af efterårets hårfarvetrends

Trænger du til lidt mere glød til dit look, når årstiden skifter fra sommer til vinter? Med den rette hårfarve får du hurtigt mere glød til dit ansigt. 

Hvad enten du er til de dybe, mørke farver eller de mere sarte og gyldne nuancer, vil en af efterårets populære hårfarver skabe kontrast og give liv til den vinterblege hud. ZENZ hårfarver lader altid dit hårs naturlige farvespil skinne igennem, så farven får dybde og liv. 

Unikke farver til dig

Du kan vælge mellem at få hele håret farvet eller få lagt striber. Striber kan laves på mange måder og i alt slags hår. Sammen med din frisør vælger du den farve, der spiller bedst sammen med dit ansigt. Her er ingen færdigblandede nuancer. Vi sammensætter dem altid specielt til dig, og giver dig et helt unikt look. 

Når du vil have farvet dit hår hos os, skal du blot bestille vælge mellem helfarve eller striber. Book tid online og få din drømmefarve gjort til virkelighed allerede nu. 

Rene, styrkende hårfarver

Hos ZENZ får du de reneste hårfarver. Udover et smukt, nyt look får du også et stærkere og mere voluminøst hår. Vi bruger vi to typer af hårfarve, New Generation og Botanic, der begge lægger sig udenpå hårstrået. Det gør, at håret ikke beskadiges. Faktisk styrkes hver enkelt hårstrå, og dit hår bliver fyldigt, blødt og blankt.

 

Vores hårfarver er tilmed så rene, at selv allergikere, gravide og ammende kan få farvet hår hos os. 

 

For at opnå de gode fordele, behøver du ikke vælge en farve, der ligger langt fra din egen. Hos ZENZ har du altid mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver. Valget er dit.

Efterårsfarver, der hitter netop nu!

Årets hårfarvetrends byder blandt andet på sarte pasteller, dyb kobber og chokoladebrun. Det bliver uden tvivl et smukt efterår! 

Få inspiration til DIN næste hårfarve her ...

 

Lys gylden

ZENZ Organic Hairdressing Autumn Trends

Er dit hår blevet så lyst, at det ser afbleget og trist ud, så er den lyse gyldne farve perfekt til dig. Farven giver en varm nuance, der klæder vinterhuden. Samtidig er det en let måde at få opdateret dit sommerhår til en af årets trendfarver.

 

Sarte pasteller

ZENZ Organic Hairdressing Autumn Trends

Billedet her er fra vores Trend Photoshoot, skudt i foråret 2018. Flere år efter er de sarte pasteller stadig populært blandt vores kunder. ZENZ hårfarver er fulde af glans. Det understøtter pastellernes unikke udtryk.

 

Chokoladebrun

ZENZ Organic Hairdressing Autumn Trends

Ønsker du dig et hår med masser af volumen og dybde? Chocolate brown-farven får dit hår til at syne mere fyldigt. Det er tilmed den perfekte base for den populære balayage, som tones ud med lysere striber i længderne. 

Denne skønne dybe farve indeholder en verden af mørke nuancer. En naturlig smuk farve, der ikke er til at komme udenom netop nu.

 

Espresso

ZENZ Organic Hairdressing Autumn Trends

Elegance er overskriften for Espresso-farven, der med toner af brun og sort leder tankerne hen på det mere forførende look. Hår, der skinner, er ligeledes en trend, der er kommet for at blive. Men det sunde hår vil altid være i fokus, og et smukt farvebehandlet hår starter altid med nyklippede spidser. Sundt hår skinner også smukkere. 

 

Nuancer af rød

ZENZ Organic Hairdressing Autumn Trends

Har du lyst lidt mere vildskab i dit look, kan du lade dig inspirere af efterårets farveskift i naturen fra grønne til de sofistikerede røde nuancer. Den dybe kobberfarve er blød som velour, imens ingefærrød frisker det nordiske look op.

Er du i tvivl om, hvad der klæder dit ansigt bedst? Vores eksperter vil altid hjælpe dig med at finde netop den nuance, du ønsker dig, og få den afstemt med din hudtone og øjenfarve.

 

ZENZ er specialister i kobberfarver. Har du lyst til et nyt look, så book tid til en hårfarve allerede idag. 

  

Karamel highlights

ZENZ Organic Hairdressing Autumn Trends

Ønsker du at bevare sommerens solkyssede look, er Karamel highights sagen. Vi lægger dem som striber, så de blender smukt ind i dit hår og fremhæver dit ansigt. Det giver masser af varme og udstråling til dit look.

 

Husk, at der altid er gratis rådgivning hos ZENZ. Vi hjælper dig gerne med at finde den farve, der passer bedst til dig. Book tid her.