Økologisk damefrisør | Klip, farve, hårkur, bryn & vipper

Følelsen af nyklippet hår. Hårfarve der stråler. Åh ja, og hovedbundsmassage! Det er ren wellness for sjælen.​

Glæd dig til et besøg hos ZENZ. Vores mål er altid at du føler dig ekstra smuk, når du forlader salonen. Skønhed skal hverken koste miljøet eller din sundhed noget, derfor er alle produkter vi anvender 100% uden unødig kemi.

Ægte passion skal kunne mærkes og ses, og det er vi sikre på at det kan i alle vores ZENZ saloner. Vores stylister deltager jævnligt på kurser og efteruddannelse for at holde sig opdateret med nye teknikker og tendenser. 

BOOK TID ONLINE >>

Prøv en hårkur i salonen

Har du lidt ekstra tid så anbefaler vi, at du tilvælger en hårkur. Den ultimative luksus forkælelse er vores olie kur med damp. Perfekt til en tør hovedbund eller hår der ofte spalter. Vi blander olierne så de passer præcis til dig. Mens olierne virker, sidder du i vores massagestole. Luk bare dine øjne, og slå tankerne fra.

Hvad er en god klipning?

En god klipning er en klipning der holder sig pæn i takt med at håret vokser. Det er altid i vores bedste interesse, at du bliver klippet så frisuren er flot i længere tid. Vi hjælper gerne med at booke din næste aftale, så det passer bedst muligt til din frisure. 

Har du pandehår der hurtigere trænger til at blive klippet, så husk at du altid kan kigge forbi salonen. Ofte kan vi finde tid til at klippe dit pandehår med det samme.

Er dit hår tyndt eller fint?

Skandinavisk hår er ofte meget fint og har en tendens til at blive hurtigt fladt. 

Vi anbefaler at bruge ZENZ Organic Shampoo Sweet Sense no. 04 som giver tilfører håret tekstur og volume. 

ZENZ Organic Salt Water Spray Sweet Orange no. 15 kan med fordel bruges inden føntørring for at give ekstra fylde.

Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller lidt selvforkælelse i én af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

​Hvilket produkt passer til dig?​

I salonerne bruger vi vores egen serie af professionelle hårprodukter. Det betyder at vi tester produkterne på forskellige hårtyper hver eneste dag. Her er 4 af vores bestsellere.

ZENZ Organic Shampoo Sweet Sense no. 04

Svanemærket shampoo med økologisk koldpresset avocado olie, aloe vera og en frisk duft af mandarin. Styrker hovedbund og hår, som efterlades sundt, vitalt og glansfuldt.

ZENZ Organic Conditioner Sweet Sense no. 05

En skøn balsam der giver styrke og vitalitet til alle slags hårtyper -  naturligt såvel som kemisk behandlet.

ZENZ Organic Salt Water Spray Sweet Orange no. 15

Non-aerosol svanemærket saltvandsspray udviklet til at give håret et lækkert beach look med masser af struktur og volumen. 

ZENZ Organic Finishing Hair Spray Pure no. 88

​Non-aerosol svane- og allergimærket hårlak, der giver et kraftigt hold efter styling eller i håropsætninger. Uden silikone, syntetisk eller æterisk parfume. Perfekt til at afslutte frisuren, så den holder hele dagen.