Økologisk frisør | Økologisk & allergivenlig hårfarve

Smuk hårfarve der tager hensyn til din sundhed, er den eneste form for hårfarve hos ZENZ

Der er ingen begrænsninger. Du kan både få håret lysnet, lavet striber, eller dækket det grå. Vores hårfarver lægger sig uden på det enkelte hårstrå, og forstærker dermed håret. Resultatet er et glansfyldt hår med et smukt naturligt farvespil.

Som certificeret Grøn Salon bruger vi udelukkende hårfarver uden PPD og ammoniak. Alle vores hårfarver er så milde, at de kan bruges til parfumeallergikere og gravide. Vores plantebaserede hårfarver har desuden en plejede effekt for håret og giver ekstra volume. 

BOOK TID ONLINE >>

​Unik hårfarve specielt til dig

Hos ZENZ blander vi hårfarven i salonen efter en grundig snak med dig om dine ønsker. Vi noterer på dit kundekort hvilken sammensætning, der passer bedst til lige netop dit hår.

​Det giver en unik farve udviklet specielt til dig. Således undgår vi at farven fremstår som en hjelm på dit hoved. Istedet får du en flot hårfarve, der blender ind og fremhæver det naturlige farvespil i dit hår.

I salonerne bruger vi New Generation farver fra Elumen, samt vores egen serie af botaniske hennafarver. Vi har over 20 års erfaring med skånsomme hårfarver og holder os konstant opdateret på nye tendenser.

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores saloner til en uforpligtende snak om valg af hårfarve.

Opfølgningsfarve

​Vi blander gerne en opfølgningsfarve til dig, som du kan bruge derhjemme og dermed forlænge holdbarheden og intensiteten af din hårfarve.

Klik her og læs en udførlig beskrivelse af hvodan du bruger din opfølgningsfarve.

​LÆS VEJLEDNING​

​Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller lidt selvforkælelse i én af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

​​Hvilket produkt passer til dig?​

Vores professionelle hårpleje serie inkluderer produkter der er særligt gode til farvet hår. Farveintensiteten kan bevares i længere tid når håret plejes jævnligt.

ZENZ Organic Shampoo Deep Wood no. 07

En virkelig god shampoo til farvet hår, da den tilfører ekstra fugt og styrker håret. 

ZENZ Organic Treatment Pure no. 03

Brug denne kur 2 gange om måneden for at bevare farveintensiteten og styrke håret. 

ZENZ Organic Hair Rinse & Treatment no. 87

Fungerer som en farveopfrisker såfremt den bruges 1 gang om ugen. Følg instruktionen på emballagen, og afslut behandlingen med en balsam eller kur.

ZENZ Organic Sun Oil SPF 30 Vanilla no. 95​

Beskytter håret når du opholder dig i solen. Specielt ved ophold i vandet eller på stranden bør du beskytte dit hår.