Økologisk frisør | Rådgivning til sundt hår og hovedbund

Et smukt hår starter med en sund hovedbund. Tørt, spaltet, trist, tyndt og fedtet hår skyldes ofte ubalance i hovedbunden.

Hos ZENZ kan du få lavet en hår- og hovedbundsanalyse samt booke tid til en Hairstylist Session, og få rådgivning om hårpleje og korrekt brug af hårprodukter.

Det kræver ekspertise at udføre en grundig håranalyse, samt viden om hvilke ændringer der skal til, for at opnå balance og trivsel for håret. Den ekspertise og viden har vi opbygget gennem de sidste 20 år. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at dit hår er i trygge hænder hos ZENZ.

BOOK TID ONLINE >>

​Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller lidt selvforkælelse i én af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Detox kur hjemme hos dig selv

Rester af hårprodukter kan hobe sig op i hårsækkene og ødelægge hårvæksten. Silikone lægger sig som en hinde ovenpå hovedbunden, så den har svært ved at ånde. Prøv en detox kur hjemme hos dig selv med disse 4 produkter fra ZENZ Organic.

ZENZ Organic Hair Rinse & Treatment Fresh Herbs no. 87

Rens hår og hovedbund for kalk, snavs og produktrester. Skab de mest optimale betingelser for et sundt smukt hår ved at rense  i dybden.

ZENZ Organic Treatment no. 03

En ugentlig hårkur beskytter dit hår mod udtørring fra vind og vejr. Vores Treatment no. 03 kan blandes med olie og bruges sammen med HairSpa hætten.

ZENZ Organic Oil Treatment no. 99

​En olie kan gøre underværker for dit hår. Tørre spidser får nyt liv med blot en enkelt dråbe. Brug olien i vådt hår og føntør den ind i håret for det bedste resultat.

ZENZ Organic HairSpa

​Optimér effekten af dine hårbehandlinger, så resultatet bliver præcis lige så lækkert som det du oplever i salonerne. HairSpa hætten kan bruges gang på gang.