Økologisk frisør | Klip & hårfarve for gravide

Må man amme i en frisør salon? Er det trygt for en baby at komme med til frisøren? Ja, og hos ZENZ er du altid velkommen.

Også som gravid og nybagt mor, og vi elsker baby'er. Hos ZENZ er der ingen skadelige dampe, så det er helt trygt for både dig og din baby at være i salonen. Vi anvender udelukkende produkter, som er 100% uden risiko for jeres sundhed.

Vi sætter ekstra tid af til din behandling, når du har din baby med. Du skal blot give os besked, når du booker tid. I vores saloner på Frederiksberg og Nørrebro er der ekstra god plads, så du må gerne tage din barnevogn med ind. I disse saloner er der også pusleplads, skulle du få brug for det.

BOOK TID ONLINE >>

Hårkur

Efter en graviditet kan håret blive tyndere. 

Hos ZENZ er vi klar til at hjælpe med, at få hår og hovedbund tilbage i balance. En hårkur med med olie er en god start.

Du kan bestille tid til en olie kur i salonen eller lave din egen der hjemme.

Fokus på sundhed

Når du er gravid eller ammer anvender vi kun vores absolut reneste produkter til din behandling. Alle vores ZENZ Organic Pure produkter er Svanemærket og Allergy Certified. De er blandt de mest skånsomme hår- og hudpleje produkter på markedet.

Kan man blive farvet når man er gravid?

Ønsker du at blive farvet er det bestemt muligt. Vores hårfarver er uden PPD, ammoniak, parfume og æteriske olier.​ Vi har farve til øjenbryn og vipper helt uden skadelig kemi.

​Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller lidt selvforkælelse i én af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hvilket produkt passer til dig (og baby)?​

Du kan spare på emballagen ved at vælge produkter, som både kan bruges til dig og din baby (og resten af familien). Det er godt for miljøet, og du sparer også på udgiften. Her er 4 af vores favoritter.

ZENZ Organic Shampoo

Pure no. 01​

Vores reneste shampoo helt uden nogen form for duft. Svanemærket og Allergy Certified. Den passer til alle typer hår og kan naturligvis bruges af både gravide, nybagte mødre og baby.

​ZENZ Organic Oil Treatment Pure no. 97​

En mulitfunktionel olie som med fordel kan bruges istedet for sæbe og cremer til baby. Den er desuden fantastisk som hårkur og makeupfjerner.

ZENZ Organic Face Cream Pure no. 101

En opstrammende og fugtighedsgivende ansigtscreme. Perfekt til de dage hvor huden ser træt ud. Bland den med vores olie no. 97 for endnu mere fugt. 

ZENZ Organic Hårbørste med ægte vildsvinehår

Antistatisk børste der får bugt med elektrisk hår. Så mild og skånsom at både du og barn kan bruge den. 

Fremstillet af bambus som både er let og miljøvenligt.