Økologisk frisør | Bryllupshår, styling & mineralsk makeup

Skal du giftes, holde fest eller en tur på den røde løber? Drømmer du om at få sat håret og lagt makeup af en professionel stylist?

At få sat håret i en elegant opsætning og lagt en smuk makeup af en dygtig stylist er ren forkælelse. Hvad end din anledning er, kan du stole på at vores erfarne stylister står klar, for at få dig til at se fantastisk ud, så du kan nyde din særlige dag.

ZENZ’s stylister har lagt makeup og sat hår på hundredvis af brude, skuespillere, musikere og andre kendisser, samt stået for hår og makeup til modeshows, film og fotosessions til utallige magasiner.​ Du er altid velkommen til at kigge forbi salonen og høre mere.​

BOOK TID ONLINE >>

Prøve opsætning

Det kan være rart at teste frisuren.

Vi anbefaler at du bestiller tid til en prøveopsætning 1-3 uger før den store dag.

Brudeopsætning

En brudeopsætning starter altid med en grundig gennemgang af dine ønsker og drømme. Er du i tvivl om hvad du ønsker dig, så lad dig inspirere af stylistens ideer og store erfaring.

Vores stylist kommer gerne med råd og vejledning, og tager altid udgangspunkt i mulighederne for lige netop dit hår. Frisuren skal passe til dit ansigt, til din kjole og din personlighed.

Skal du bære slør på den store dag, sørger vi naturligvis for at frisuren fungerer både med og uden slør.

Opsætningen kan foregå i salonen eller hos dig.​

​​Makeup

En makeup lagt af en ZENZ stylist tager altid udgangspunkt i dine ønsker. Stylisten kan vejlede om looks og farver, der klæder lige netop dit ansigt.

Vi bruger ZENZ Organic mineral makeup, som foruden at være yderst allergivenlig, også har den fordel at det blender smukt ind i huden og har en plejende effekt.

​Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller lidt selvforkælelse i én af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

​Hvad siger kunderne?

Det er vigtig for os at du føler dig glad og afslappet på din vigtige dag. Vores stylister sørger for en rolig og venlig atmosfære. Vores mål er altid, at du føler dig selvsikker og tilfreds med dit look.

Herunder kan du læse hvordan oplevelsen hos ZENZ har været for andre kunder. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

​"Jeg havde en yderst behagelig og rolig oplevelse hos ZENZ. Stylisten var enormt nærværende og gjorde sig virkelig umage, så selv den mindste detalje blev som jeg havde ønsket."

​- ANN-KRISTIN HEJL AGESEN

Ann-Kristin fik lagt en smuk naturlig makeup og sat håret med et vintage hårspænde til sit sommerbryllup.

​​"Jeg var så glad for mit hår og min makeup. Det var helt perfekt. Tusind tak for god service og den gode start på min bryllupsdag."

​- SIGNE BLAAVAND

​Signe fik sat håret i en utrolig smuk opsætning, og lagt en elegant makeup hos ZENZ Grønnegade.

​​"Tak for en dejlig start på min bryllupsdag. Det var simpelthen luksus at stylisten kom ud til mig. Hår og makeup blev lige så smukt som jeg havde håbet."

​- LINE DAMBERG LAUGESEN

Stylisten fra ​ZENZ Frederiksberg tog ud til Line på den store dag og sørgede for en super flot opsætning med ægte brudeslør, og en makeup der komplimenterede Line's ansigt perfekt.