En lækker frisure til en sej gut? Eller en smuk klipning til en yndig prinsesse, eller noget derimellem?

Når kun det bedste er godt nok, så vælg en ZENZ salon når dit barn skal klippes. Vi byder på varm kakao, økologisk saftevand, nødder og frisk frugt. Vi tilbyder også håropsætning og en let makeup for eksempel i forbindelse med konfirmation.

Her er ingen unødig kemi og derfor er luften altid ren og rar. I vores hyggelige saloner er der ro og altid god tid sat af til hver behandling. Vi er helt med på at børn er forskellige og det er deres hår også. Små børn har ikke altid så meget hår, så ring gerne til os og hør mere om vores priser. 

BOOK TID ONLINE >>

Den første klipning

Hvornår det er tid til den allerførste klipning er meget individuelt. Nogle børn er født med meget hår, mens andre først har nok hår til en decideret klipning når de er 3 år eller ældre. 

Er du i tvivl, så kig forbi en af vores saloner og lad vores frisører hjælpe med at vurdere. Her kan du også få oplyst en præcis pris.

Hår opsætning til særlige dag

​På en vigtig dag kan det være en helt særlig oplevelse at få sat håret af en dygtig stylist. ZENZ har masser af erfaring. Vi kan lave de mest komplicerede fletninger, eller de smukkeste Hollywood krøller. Er det en hel speciel frisure du ønsker, så tag et billede med til salonen.

Det er også muligt at få lagt en enkel naturlig makeup. Hertil bruger vi udelukkende mineral makeup, som er helt fri for parabener og andet unødig kemi.

ZENZ olie fungerer også som kur mod lus

​Vores ZENZ Organic Oil Treatment Sweet Mint no. 96 er effektiv hvis man er uheldig og har fået lus. 

Påfør masser af olie, pak håret ind. Lad olien virke i 30 min. Brug en tættekam, og gentag behandlingen 4 gange om ugen i 2 uger. Brug tættekammen hver 2. dag.

Olien får lusene til at søge op til overflade. Ingefær og pebermynte kvæler dem.

​Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller lidt selvforkælelse i én af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

​Hvilket produkt passer til dig?​

Børns hud er mere sart end voksnes. Derfor anbefaler vi kun at bruge produkterne fra ZENZ Organic Pure serie. De er alle Allergy Certified og 100% fri for unødig kemi og alle former for duftstoffer.

ZENZ Organic ​Shampoo Pure no. 01

En perfekt shampoo til hele familien, som både er Svanemærket og certificeret med Allergy Certified. 

Mild og skånsom og samtidig plejende og effektiv.

ZENZ Organic ​Conditioner Pure no. 02

Vores Pure balsam giver masser af pleje til både hovedbund og hår. Hår der er svært at redde ud vil gå let som en leg efter brug af denne balsam.

ZENZ Organic Sun Oil SPF 30 Pure no. 94

En Svanemærket og allergi venlig sololie med faktor 30 der ikke fedter. Olien skal påføres løbende, især efter en tur i vandet. 

Husk at baby'er og små børn  bør ikke opholde sig i solen i længere tid. 

ZENZ Organic Oil Treatment Sweet Mint no. 96

En multifunktionel olie der brugt i et fodbad kan friske trætte fødder op. Blandes den med økologisk rørsukker bliver det til en lækker bodyscrub, og så er olien også super effektiv som kur mod lus.