Har du først fået allergi, så gælder det om at undgå alle former for stoffer, der potentielt kan fremprovokere en reaktion.

ZENZ er oprindeligt startet på baggrund af netop den forudsætning, og med mere end 20 års erfaring har ZENZ fuldstændig tjek på hvilke kemikalier, der skal sorteres fra i alle skønhedsrelaterede produkter. Glæd dig til ægte wellness oplevelse uden kemi hos ZENZ.

Anne-Sophie Skjødt Villumsen fik allergi under sin læretid som frisør. Der var ingen alternativer dengang, så med en portion grundig research og is i maven åbnede hun den første ZENZ salon i 1999. Idag kan ZENZ tilbyde allergivenlige produkter i vores saloner, både når det gælder hårfarve, farve af bryn og vipper og kurbehandlinger. Vi har udviklet vores egen serie af pleje- og styling produkter, ZENZ Organic Pure. Serien er Allergy Certified.

BOOK TID ONLINE >>

ZENZ er certificeret Grøn Salon

Som de første i verden er ZENZ certficeret som Grøn Salon. Det betyder at en 3. part jævnligt tjekker de produkter vi anvender i salonen. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til vores ord om at undgå potentielt skadelig kemi. 

Vi anser Grøn Salon's liste over stoffer, der ikke må være tilstede i en certificeret salon, som en minimumsgrænse. Hver eneste dag arbejder vi for at gøre det hele lidt sundere. 

LÆS MERE OM GRØN SALON >>

AllergyCertified

Vores ZENZ Organic Pure serie af professionelle hår- og hudpleje produkter er certificeret med den internationale AllergyCertified mærkning, der fungerer som en garanti for, at vores produkter ikke indeholder nogen former for allergifremkaldende ingredienser.


Naturlige og økologisk ingredienser ​

En stor del af de ingredienser vi​ anvender i vores produkter er certificerede økologiske. Vi prioriterer altid naturlige ingredienser og så vidt muligt dyrket økologist og med respekt for miljøet.

Har du sensitiv hovedbund?

​Vi anbefaler du undgår alle former for duftstoffer, også fra naturlige ingredienser og æterisk olie.

​ZENZ Organic Pure serie er helt uden nogen form for duft tilsat og kan derfor anvendes uden problemer. 

Bruger du af og til produkter med tilsat duft, så vask håret inden du går i seng

​Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller lidt selvforkælelse i én af vores saloner, så kan du gøre det lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

​Hvilket produkt passer til dig?​

Du vil elske vores serie af professionelle hår-og hudplejeprodukter, som alle er AllergyCertified, og derfor helt uden parfume, æterisk olie eller anden form for potentielt allergi fremkaldende indhold. Herunder har vi har fremhævet 4 af vores favoritter fra ZENZ Organic Pure.

ZENZ Organic ​Shampoo Pure no. 01

Vores bestseller shampoo. Effektiv og drøj i brug og 100% skånsom både for allergikere, gravide og spædbørn.​

ZENZ Organic ​Conditioner Pure no. 02

Super plejende balsam helt fri for skadelig kemi. Både Svanemærket og AllergyCertified. 

ZENZ Organic Styling Paste Pure no. 06

En prisvindende styling paste som både giver fugt, styrke og volume.  Kan bruges i både tørt og vådt hår.


ZENZ Organic Hair Styling Mousse Pure no. 90

​Let og nærende hårmousse, som giver struktur og volume, samt får frisuren til at holde hele dagen.