Økologisk hårfarve, Svanemærket hårpleje og allergivenlige frisørprodukter

​I alle vores ZENZ saloner bruger vi vores egen serie af Svanemærkede og allergivenlige frisørprodukter fra ZENZ Organic Products​

Hos ZENZ​ kan du altid være tryg ved, at de produkter vi anvender, under din behandling, er sunde og tager hensyn til miljøet. Vi har udviklet vores egen serie af professionelle frisørprodukter, som alle er fri for silikone, allergifremkaldende stoffer og anden unødig kemi.

Svanemærket hårpleje fra ZENZ​ Organic

Alle vores ZENZ Organic produkter er baseret på naturlige og økologisk dyrkede ingredienser. Produkterne er certificeret med det nordiske Svanemærke. Det er din sikkerhed for, at der er taget hensyn til sundhed og miljø i alle aspekter. 

Produktet skal være sundt for dig, og for os som arbejder med det på daglig basis. Emballagen og produktionen skal tage hensyn til miljøet. Det er simpel sund fornuft, og vi kunne ikke drømme om, at fremstille produkter på anden vis.

Allergi venlige frisørprodukter

Vores PURE linje er helt fri for duft og kan derfor anvendes uden risiko af allergikere. Den er desuden oplagt til gravide og børn.

Serien bærer den internationale Allergy Certified ​mærkning, som garanti for at produktet ikke indeholder nogen form for potentielle allergi fremkaldende ingredienser. 

Vil du vide mere?​

Download ZENZ The Book og find svar på alt om ingredienser, og masser af tips til hårpleje alt efter hårtype, samt et væld af gode råd til, hvordan du kan mikse de forskellige produkter, og opnå endnu flere anvendelsesmuligheder.​

Gør som 14.000 andre!

Tilmeld dig ZENZ Nyhedsmail og modtag Tips & Tricks til sundere skønhedspleje samt vores bedste tilbud.