​Zenz Organic Hairdressing - frisør uden unødig kemi

Zenz-kædens 7 saloner er alle certificeret som Grøn Salon. 

Grøn Salon er en frivillig miljøcertificering for frisører, der gerne vil spare på energien og tage hensyn til miljøet i deres daglige drift. 

Desuden er det ikke tilladt i en Grøn Salon at bruge en lang række kemikalier, der ellers er tilladt i Danmark. Grøn Salon er derfor en garanti for, at sundhed, allergi, arbejdsmiljø og energibesparelser bliver taget seriøst. 

Læs mere om Grøn Salon  

Se film om Grøn Salon   

Watch movie with English subtitles about Safe Hair Salon - green certification system for hairdressers


At være grøn frisør giver mange fordele. Man undgår problemer med allergi, eksem og vejrtrækning. Færre sygedage. På forkant med kunders ønske om miljø- og sundhedsvenlige produkter. Besparelse på el-, vand- og varmeregningen. Medvirker til at vandmiljøet i byen bliver skånet for store mængder skadelige kemikalier.

Zenz arbejder efter det grønne dokument, som er udarbejdet af Videncenter for Frisører og Kosmetikere. Dokumentet indeholder en oversigt over de produkter, som der må arbejdes med på frisørskolernes grønne linjer.

​Zenz arbejder også efter Grøn Salons Positiv-produktliste, som er en liste med anbefalede professionelle hårkosmetiske produkter, der ikke indeholder stoffer, som Grøn Salon vurderer er skadelige for sundhed eller miljø. 

Zenz følger Grøn Salons Forbudtstofliste og herudover undgår vi også nogle andre stærke kemiske stoffer.

Zenz Organic Hairdressing har fokus på sundhed, miljø, økologi og bæredygtighed​

​KONTAKT