Zenz konceptsalon

Hvem vil ikke gerne være sund, bæredygtig og skøn på samme tid?

De fleste er efterhånden bekendt med det bæredygtige frisørkoncept Zenz Organic Hair, der siden åbningen af den første salon i 1999, har værnet om grønne værdier og sundere produkter, og i dag er blevet en del af den nyeste modeverden.

Du kan også blive en del af den voksende bæredygtige kæde.

​Vi kan hjælpe dig med at udvikle din salon i en sund retning, så du kan se den positive effekt på din bundlinje.

Stor synergi ved at indgå samarbejde:

  • Zenz konceptsalon er et unikt samarbejde, hvor du som frisørejer ikke står alene
  • Du opnår synlighed på markedet
  • Konstant udviklende dansk brand
  • Du bliver en del af vores netværk, der deler viden

Zenz har i dag konceptsaloner i Norge og Australien samt 5 partnersaloner i Danmark.​

Har du lyst til et blive en del af Zenz-konceptet? Zenz tilbyder andre frisører at blive en del af Zenz-kæden, enten i forbindelse med en nyetablering eller en eksisterende salon, der ønsker at konvertere til grøn frisør​.

Er du interesseret i at høre mere eller ønsker du en uforpligtende samtale med ejerne af Zenz - Anne-Sophie Skjødt Villumsen og Jørgen Skjødt - send en mail til info@zenz.dk

Julie Nøhr Damberg, partner hos Zenz Frederiksberg:

"Som frisør, kunne jeg ikke finde et firma​, der giver mere mening at være partner i end Zenz. De timer jeg lægger i og uden for salonen er hårdt arbejde, men det hele værd.

​​

Der blev for nogle dage siden spurgt i en større forsamling: "Hvorfor driver I forretning?" Mange skulle tænke længe over, hvad de skulle svare, men jeg var ikke i tvivl: "Fordi det giver mening!". Vi driver en lækker forretning, der ikke kun er stor i skønhedsbranchen, men også giver både kunder og frisører, der har store problemer med allergi, m.m. mulighed for et rigtig godt alternativ.

Jeg er vild med det gennemtænkte koncept og føler mig meget priviligeret over at være en del af Zenz-teamet. Ligesom jeg er stolt over de resultater og den fremgang, som jeg er med til at lave."

​KONTAKT