​Den optimale personligt tilpassede hårkur hos frisøren

Zenz Treatment no. 03 er en hårkur, der kan tilpasses kundens specifikke behov. Brug Zenz Treatment no. 03 som basisprodukt og bland det med Zenz Ultra Blond Powder eller Zenz botaniske hårfarver. Afslut med den plantebaserede ciderbehandling, Zenz Hair Rinse & Treatment Fresh Herbs no. 87. Når farven er vasket ud, giv håret en kur specielt tilpasset kundens hår og hovedbund, som blandes af Zenz Treatment no. 03 og Zenz Oil Treatment, .

Resultatet er sundt hår. Mulighederne er mange med Zenz Treatment no. 03. Tilbyd kuren som en ny behandling i salonen. Eller giv kunden Zenz Treatment no. 03 samt Zenz Oil Treatment med hjem for at give kunden mulighed for at forbedre hårkvaliteten hjemme. Zenz Treatment no. 03 er unik i sin formel og indeholder koldpresset økologisk avocadoolie, som genopbygger og forbedrer hårstrået og ikke kun giver en kosmetisk effekt. Brug også kuren for at forberede håret til farvebehandling, naturlig såvel som kemisk.

Den svane- og allergimærkede hårkur, baseret på koldpresset økologisk avocadoolie, er udviklet af frisører og produceret i Danmark.

Den unikke hårkur, som er uden silikone, trænger langt ind i håret og plejer hårsække og hovedbund. Håret bliver stærkere, sundere og blankere. Det tager bedre imod farvebehandlinger og bevarer farven smuk i et allerede farvet hår.

Prøv selv, du bliver overbevist...

​KONTAKT